Kezdõlap
Bemutatkozás
Ki ez a csávó?
Hozzávalók
Napló
Fényképalbum
Bendõboldogítók
Eszembejutások
Miért?
Világjárók
Statisztika
Étkezés
Szállás
Közlekedés
Apróságok
Költségvetés
Térképek
Média Info
Kapcsolat
A hónap fényképe:
JANUÁR 2005.
Photo of the month:
JANUARY 2005.
iKreator
Napi Háttér Képek.hu


My iKreator
Horde Mail

Statisztika - Egyéb Apróságok

Apróságok statisztikája
Hogy ide pontosan miket fogok még az alább láthatókon kívül összegyűjteni, azon folyamatosan gondolkozom. Egy utazás során mindig vannak olyan állandóan megtapasztalt és használt szolgáltatások, melyekből aztán a végén egy táblázatot összeállítva lehet okulni. Ez alá a "rovat" alá minden EGYÉB kategóriát fogok majd beilleszteni. Kezdem tehát azzal, ami már megvan...

Internet használati díjak
"Internet nélkül lehet élni, de hogyan...!?!?!?" (s. ivi) Az internet illetve az internetkávézó Dél-Amerikában olyan mint Budapesten a közért, hál Istennek. Egy frekventáltabb környéken szinte minden háztömbben van belőle egy és még sokszor így is telivannak. A sávszélesség általában jó (ADSL szintű), egyes helyeken eszméletlenül gyors és viszonylag ritkán gyenge és lassú mint a harmat. Emailezésre persze még ekkor is megfelel de az manapság már nem mindig elég. Hogy miért van ilyen sok nyilvános internetező hely (kevés helyen árulnak kávét, ezért nem mindig jogos a megnevezés) azt nem tudom, az egyetlen amire következtetni tudok, hogy kevés embernek van otthon ilyen "luxusszolgáltatása" a világ eme szögletében és mivel az utcán egyes helyeken nagyon olcsón lehet ezt a szolgáltatást igénybe venni, ezért nem is hiányzik a háztartásból az információs szupersztráda. Országokra bontva tehát nézzük meg, hogy mire is lehet számítani. Ezt főleg csak érdekességként írom le egyébként, ugyanis az internetezés díjai nagyon gyorsan csökkennek az egyre növekvő konkurrencia miatt.

Az egyes országok mellett szereplő számok közül az első kettő az általam igénybe vett internetkávézók közül a legolcsóbb és a legdrágább internethasználat / óra díját mutatja, a zárójeles vastaggal szedett összeg pedig az átlagot. (Ami sokszor nem a legolcsóbb és a legdrágább használati díjak összegének a fele!)

ANGLIA: 1 - 2 Angol Font (1,5 Font) BRAZÍLIA: 2 - 6 Brazil Reál (3-4 Reál) ARGENTÍNA: 1 - 4 Argentin Peso (1,5-2 Peso) CHILE: 400 - 1000 Chilei Peso (600-700 Peso) BOLÍVIA: 2 - 14 Bolíviai Boliviano (2,5-3 Boliviano) PERU: 1 - 2,50 Perui Sol (1,50-2 Sol)Home  - Statisztika  - Apróságok

© 2004 ahogyerzed.hu Az oldalon megjelenő összes anyag (cikk, fotó, logó, artwork, stb.)
szerzői jogvédelem alá esik, bármilyen célból történő újrafelhasználásuk kizárólag
a szerző írásbeli engedélyével lehetséges.

Az "Ahogy Érzed" koncepció, artwork, karakterisztika, felépítés, stílusjegy
© 2003-2004 Delta Broker Internet Kft. A weboldal szerkezete, felépítése, illetve a rajta üzemelő
szolgáltatások mindegyike szerzői jogok által védett és bejegyzett alkotások,
illegális felhasználásuk, illetve reprodukálásuk törvénysértés.


"Az legyen a tiéd, amit mindenhová magaddal vihetsz; beszélj nyelveket, ismerj meg országokat és embereket. Legyenek az emlékeid az útitáskádban."

"Own only what you can carry with you; know languages, know countries, know people. Let your memory be your travel bag."

"Solo te pertenece lo que tu puedes traer contigo; tienes que conocer lenguas; conocer paises; conocer gente. Deja tu memoria ser tu mochila de viaje." (Alexander Solzhenitsyn)